Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Babysalmesang

Baby ligger på tæppe og lytter til xylofonspil. Modelfoto Folkekirkens Materialedatabase

Der er sæbeboblemagi, sang og guitarspil og farvede tørklæder, som svæver i luften, når de mindste rykker ind med deres mor eller far til babysalmesang i Christians Kirke. Babysalmesangen ledes af dygtige og engagerede Inga Strøm, som med sin varme stemme og sit store smil sørger for en tryg og rolig stemning, hvor børn fra 2 måneders-alderen og op til 1 år kan være med.

Efterår 2022

Vi glæder os til at se en ny flok glade babyer til babysalmesang her i efteråret 2022, hvor vi mødes første gang d. 7. oktober. Holdet er fuldt booket, men du kan skrive dig på venteliste ift. eventuelle afbud ved at udfylde denne formular.
Her kan du også krydse af, hvis du vil have direkte besked, når tilmeldingen til forårsgoldet 2023 (forventet opstart i februar) åbner.

Aktiviteter for børn i hele København

Har du større børn eller lyst til andre aktiviteter for de mindste, peger vi videre på nogle af vores naboerkirker; på tværs af Københavns Stift kan du finde hyggelige og meningsfulde aktiviteter for børn i de fleste aldre. Se, hvad der sker i kirkerne nær dig, i den samlede kalender på hjemmesiden Børn i kirken.

Kontakt

Har du spørgsmål til babysalmesang i Christians Kirke, er du velkommen til at kontakte kirke- og kulturmedarbejder Johanne Elisa Fjordside på mail: janfj@km.dk
Du er også meget velkommen til at skrive med ideer eller ønsker til børne- og forældreaktiviteter. Vi kan ikke imødekomme alle ønsker, og måske har en af byens andre kirker lige det, du savner - men vi hører gerne fra dig.