Grundtvig og PH: Foredrag i menighedsplejen v/Jørgen Carlsen

Torsdag d. 24. februar 2022, Kl. 19:00 til kl. 21:00
Stanleys Gaard, St. Søndervoldstræde 2, 1419 København K, Store Søndervoldstræde 2, 1419 København K

De færreste vil vel nævne Grundtvig og Poul Henningsen (PH) i samme åndedrag. Men i ord og toner vil Jørgen Carlsen forsøge at godtgøre, at de to meget forskellige skabende personligheder i dansk kulturhistorie på mange måder er åndsbeslægtede.

Jørgen Carlsen er klummeskribent og foredragsholder samt tidligere forstander af Testrup Højskole og medlem af Etisk Råd.

Menighedsplejen på Christianshavn er et samarbejde mellem Christians og Vor Frelsers Kirke. Alle arrangementer (undt. udflugter) finder sted i Stanley's Gaard, St. Søndervoldstræde 2, 1. sal. Der er elevator til salen.

Pris for deltagelse: 30 kr., som går til Menighedsplejens arbejde. Betaling foregår kontant eller med Mobile Pay på dagen.