Syng Grundtvig til live: Sangeftermiddag i Menighedsplejen

Tirsdag d. 8. februar 2022, Kl. 14:00 til kl. 16:00
Stanleys Gaard, St. Søndervoldstræde 2, 1419 København K, Store Søndervoldstræde 2, 1419 København K

Sammen med Peter Navarro-Alonso, organist ved Vor Frelsers Kirke, vil vi dykke ned i et lille udpluk af N.F.S. Grundtvigs salmer. Eftermiddagen bliver en rejse gennem Grundtvigs liv og teologi, sådan som den spejles i salmerne. Vi skal både synge sammen og høre lidt om historierne bag de enkelte salmer.

Menighedsplejen på Christianshavn er et samarbejde mellem Christians og Vor Frelsers Kirke. Alle arrangementer (undt. udflugter) finder sted i Stanley's Gaard, St. Søndervoldstræde 2, 1. sal. Der er elevator til salen.

Pris for deltagelse: 30 kr., som går til Menighedsplejens arbejde. Betaling foregår kontant eller med Mobile Pay på dagen.