Søs Fenger - Julekoncert

Torsdag d. 11. november 2021, kl. 20:00
Christians Kirke, Strandgade 1, 1401 København K
Entre

Når Søs Fenger og hendes musikere i november drager ud og besøger de danske kirker, bliver det aftener med nærvær og i øjenhøjde med publikum.

På sætlisten vil der være traditionelle julesange, Christmas Carols og salmer som ”Glade Jul”, “Have Yourself a Merry Little Christmas”, “En rose så jeg skyde” og “Dejlig er jorden” samt egne sange som “Sidste time”, “Inderst Inde” og “Holder øje med dig”, m.fl. – alle sange spundet sammen med Søs´ egne tanker og anekdoter om livet og julen, samt refleksioner om alt, hvad dertil hører af traditioner, kærlighed, savn, afsavn og glæde.

Billetter á 300 kr. (+ gebyr) købes via https://billet.musik.dk/event/s-s-fenger/christians-kirke/1717373

Arrangør: United Stages / Musik.dk
Alle henvendelser om billetter, refusion, ledsagerbilletter o.lign. skal rettes til arrangøren.

Bemærk venligst: Mad og drikkevarer er ikke tilladt i kirken. Parkering kun for kørestolsbrugere - kontakt gerne kirketjenerne før ankomst (se www.christianskirke.dk).