Caroline Henderson Julekoncert

Søndag d. 19. december 2021, kl. 15:00
Christians Kirke, Strandgade 1, 1401 København K
Entre

For tusindvis af danskere er det blevet en tilbagevendende tradition at opleve Caroline Hendersons julekoncerter i kirker. I november og december 2021 holder Henderson traditionen i hævd og besøger 14 forskellige kirker i landet i selskab med sine musikalske følgesvende, pianisten Nikolaj Hess og multiinstrumentalisten Gustaf Ljunggren.

’Med den allerstørste forventningsglæde ser jeg mere end nogensinde frem til at møde et længe savnet publikum, når vi igen ses til mine julekoncerter. Og i år varer de mindst helt frem til 4. advent! Jeg glæder mig helt exceptionelt meget!’

Det er netop den særlige stemning af nærhed og vedkommenhed, der gør julekoncerterne til noget helt specielt for Caroline Henderson. Hendes varme vokal omfavner publikum og danner rammen om de populære julekoncerter, hvor både gamle klassikere og velkendte julesange er på repertoiret.

Idéen med at spille julekoncerter i kirker startede i 2010 med fire udsolgte julekoncerter i Christians Kirke i København. Dette blev startskuddet til en efterhånden urokkelig juletradition for danskere i hele landet, og siden dengang er koncerterne år for år blevet udvidet til en større og mere omfattende turné.

Billetter á 350 kr. via Ticketmaster.

Arrangør: The Artist. Alle henvendelser om billetter, refusion, ledsagerbilletter o.lign. skal rettes til arrangøren.

Bemærk venligst: Mad og drikkevarer er ikke tilladt i kirken. Parkering kun for kørestolsbrugere - kontakt gerne kirketjenerne før ankomst (se www.christianskirke.dk).