Christians Kino: De forbandede år med intro og Q/A ved Anders Refn

Torsdag d. 4. november 2021, Kl. 18:45 til kl. 22:00
Christians Kirke, Strandgade 1, 1401 København K
Fri entre

Oplev Anders Refns storslåede Anden Verdenskrigs-drama De Forbandede år, når Christians Kirke ruller det store lærred ud og for en aften omdanner kirkerummet til Christians Kino.

Filmen, der udkom i 2020, følger fabriksindehaver Karl Skov, der mod sin overbevisning begynder at producere for besættelsesmagten for at undgå konkurs. I hovedrollerne er blandt andre Jesper Christensen og Bodil Jørgensen, og det er Anders Refn selv, der sammen med Flemming Quist Møller står bag manuskriptet.

Næste år venter efterfølgeren, Opgøret, hvor visse scener i filmen er optaget i Christians Kirke. Har man endnu ikke set første film – eller vil man gense den i et helt særligt rum – er det oplagt at varme op til forårets premiere i Christians Kinos rammer. Her vil instruktøren selv nemlig give en kort introduktion til filmen, og der bliver mulighed for at stille spørgsmål efter visningen.

Filmen varer 2 timer og 32 minutter, og der vil være en kort pause samt kaffe og kage undervejs.

Program:

• Introduktion ved Anders Refn kl. 18.45
  • Filmvisning kl. 19.00 – ca. 21.45
  • Q/A med Anders Refn ca. 21.45-22.00

Fri entre og ingen tilmelding påkrævet.