Årsmøde i Menighedsplejen

MAJ
Tirsdag d. 24. maj 2022, kl. 12:00
Stanleys Gaard, St. Søndervoldstræde 2, 1419 København K, Store Søndervoldstræde 2, 1419 København K

Menighedsplejen er Christians Kirkes og Vor Frelsers Kirkes sociale og diakonale samarbejde på Christianshavn. Hvert år afholder Menighedsplejen en række foredrag, udflugter og andre kulturelle og sociale sammenkomster - disse arrangeres i tæt samarbejde mellem Menighedsplejens Bestyrelse og en gruppe frivillige. Herudover varetager Menighedsplejen ansøgninger om økonomisk støtte fra udsatte borgere i de to sogne.

Hvert år afholdes offentligt årsmøde, hvor der bl.a. aflægges beretning fra formand og kasserer samt afholdes valg til menighedsplejens bestyrelse. Alle er velkomne på årsmødet.

Dagsorden Årsmøde 24/5 2022