Barokkoncert arrangeret af Den Tjekkiske Ambassade

Lørdag d. 2. juli 2022, kl. 17:00
Christians Kirke, Strandgade 1, 1401 København K
Fri entré

Barokkens musikalske skattekiste åbnes, når Den Tjekkiske Ambassade og Christians Kirke byder inden for til koncert lørdag d. 2. juli kl. 17. På programmet er værker af G. F. Händel, Georg Österreich, Johan Helmich Roman og de tjekkiske komponister Jan Dismas Zelenka, Antonín Reichenhauer og František Jiránek.

Musikerne er en del af det tjekkisk-dansk-tyske samarbejde Sommerbarok, hvis mission i år er at vække værker fra den enorme Bokemeyer Samling til live. Samlingen er et stort stykke musikalsk historie bestående af værker opført eller skrevet på barokslottet Schloss Gottorf i Slesvig, Tyskland, og samlet af hofkapelmester og komponist Georg Österreich.

Musikken, herunder flere hidtil uopdagede værker, vækkes til live med dirigent Peter Spissky i spidsen. Eftermiddagens koncert er arrangeret af Den Tjekkiske Ambassade, og der er fri entre.