Begivenheden har allerede fundet sted.

Fødselsdagskoncert: Toke Lund Christiansen

Lørdag d. 29. oktober 2022, kl. 17:00
Christians Kirke, Strandgade 1, 1401 København K
Fri entre

Det bliver med to uropførelser af Jacob Gade samt musik af blandt andre Carl Nielsen og Reynaldo Hahn, at fløjtenist Toke Lund Christiansen d. 29. oktober med sin 75års fødselsdagskoncert.

Bag sig har Toke Lund Christiansen en anselig diskografi og en lang karriere som 2. solofløjtenist ved DR Radiosymfoniorkestret frem til sin pension derfra i 2012. Han er docent ved Det Kgl. Danske Musikkonservatorium, hvor han underviser både i solo og sammenspil, og er desuden medstifter af og solofløjtenist i Collegium Musicum samt aktiv solist, kammermusiker og mesterkursuslærer.

Ved eftermiddagens koncert akkompagneres han af en af sine yngste elever, Otilia Zielke Johannsen, samt organist i Christians Kirke, Søren Johannsen, på flygel.

Der er fri entre til koncerten.