Foredrag i Menighedsplejen: Bibelens kvinder v/ Lisbeth Smedegaard Andersen

MAR
Tirsdag d. 14. marts 2023, kl. 14:00
Stanleys Gaard, St. Søndervoldstræde 2, 1419 København K, Store Søndervoldstræde 2, 1419 København K

Bibelen er skrevet af mænd, for mænd og om mænd, og kvindernes rolle er tilsyneladende først og fremmest at føre slægten videre. Men nærlæser man Bibelen ud fra kvindernes synspunkt, opdager man, at de er særdeles forskellige, og at mange af dem er selvstændige og handlekraftige personer.

Bliv klogere på Bibelens kvinder ved eftermiddagens foredrag med forfatter, kunsthistoriker, teolog og tidligere sognepræst Lisbeth Smedegaard Andersen.

Foredraget er en del af en række, hvor Menighedsplejen på Christianshavn i foråret 2023 sætter fokus på "de stærke kvinders arv" og dykker ned i en række tematikker og områder, hvor kvinder på forskellig vis har sat et markant aftryk.

Sted: Stanleys Gaard, St. Søndervoldstræde 2, 2. sal (der er elevator til salen).

Deltagelse koster 30 kr., som går til Menighedsplejens sociale arbejde. Betaling foregår på dagen med Mobile Pay eller kontant.

Menighedsplejen på Christianshavn er et samarbejde mellem Christians Kirke og Vor Frelsers Kirke.