Menighedsaften: Rued Langgaard

Onsdag d. 8. marts 2023, Kl. 17:00 til kl. 19:30
Christians Kirke, Strandgade 1, 1401 København K
Fri entre

Komponisten og organisten Rued Langgaard (1853-1952) er et af de store navne i klassisk dansk musik.

Med værker, der til tider bar præg af det senromantiske musiksprog og til andre tider var eksperimenterende, var Langgaard en ikke altid forstået musikalsk og social karakter i sin samtid. Denne aften bringes hans musik til live arrangeret for orgel og trompet ved kirkens organist, Søren Johannsen, og trompetist Dorthe Zielke.

Som del af menighedsaftenen inviterer vi til fælles spisning - tro mod aftenens tema bliver maden med et sønderjysk islæt - Rued Langgaard endte nemlig sine dage efter 20 års forgæves ansøgninger som organist i Ribe Domkirke.

Det er gratis at deltage, men af hensyn til madindkøb er tilmelding nødvendig
- se christianskirke.dk/menighedsaften
Der er et begrænset antal pladser, og tilmeldingen lukkes ved udsolgt.
Vi kan desværre ikke imødekomme særlige hensyn ifm. aftenens fællesspisning.

Koncerten finder sted i kirken, mens fællesspisningen foregår i kirketjenerboligen lige ved siden af kirken. For gangbesværede er der adgang til kirken med lift - kontakt venligst kirketjenerne ved din ankomst, hvis du har brug for hjælp.