Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Julekoncert: Marie Carmen Koppel

Dato
Onsdag d. 13. december 2023, kl. 20:00
Sted
Christians Kirke, Strandgade 1, 1401 København K
Pris
Entre

Kirken fyldes til bristepunktet med varm julestemning når Marie Carmen Koppel fortolker sine yndlings julesange som When you wish upon a star, White Christmas og Have Yourself a Merry Little Christmas.

Musikalsk bakkes sangerinden i år op af en stjernemusikerne Steen Rasmussen på klaver og keyboards, Anders Koppel på Hammondorgel, Louise Tuxen og Amanda Lorentzen på kor.

Og i år får Marie Carmen fint besøg af det store velssyngende gospelkor  “Love Revolution Gospel Choir” under ledelse af Kathrina Bruunstrøm.

Marie Carmen Koppel elsker julens sange, amerikanske carols og salmer, Hun tog for alvor den amerikanske jul til sig, da hun i to år boede i New York, og som den eneste hvide var gospelsanger i Fountain Church of Christ i Broooklyn. Julen har da også en ganske særlig plads i Marie Carmen Koppels hjerte. For hende rimer juletiden på nærhed, kærlighed og refleksion over tilværelsen. Det er en tid til at samles og at tænde lys i mørket. Julen handler om at dele de gode ting.

Musikken er for Marie Carmen Koppel noget af det bedste ved julen. Derfor inviterer hun igen i år inden for til sine traditionsrige julekoncerter. Og det er blevet mange danskeres faste tradition at tage hul på julen i den pyntede Christians Kirke, hvor hun har sunget julen ind de sidste mange år.

Billetter á 350 kr. (+gebyr) købes via https://billetsalg.julekoncert...