I Dronning Dagmars Fodspor: Korkoncert v/ Den Tjekkiske Ambassade

Dato Torsdag d. 26. september 2019, kl. 18:00
Strandgade 1, 1401 København, Danmark
Fri entré

Programmet favner bredt, når Mendík Choir denne aften giver koncert i Christians Kirke under overskriften ‚I Dronning Dagmars Fodspor‘. Oplev blandt andet en god håndfuld tjekkiske folkesange krydret med afrikanske toner, spirituelle sange og klassikere fra musicals som La La land og Les Misérables. Koncerten arrangeres af Den Tjekkiske Ambassade, og alle er velkomne – fri entré. Den tjekkiske ambassade er desuden vært ved et glas vin i kirken/kirketjenerboligen en halv time før koncertstart.

Medbragt mad og drikkevarer er ikke tilladt i kirken.
Parkering kun for kørestolsbrugere.

English:

Titled ’In the Footspes of Queen Dagmar‘, this evening’s concert will indeed take the audience on a tour in the world of music. Experience a mix of Czech songs, spirituals, African tunes and classics from the musicals La La Land and Les Misérables. The concert is arranged by The Czech Embassy to Denmark, and everybody is welcome – free entrance. Half an hour before the concert begins, the embassy will be hosting a glass of wine – feel free to join.

Please note:
Guests are not allowed to bring food and beverages into the church.
Parking strictly for disabled people (wheelchair users) only.