Salon om Kardinaldyderne: Håb

Dato Onsdag d. 23. oktober 2019, kl. 18:00
Strandgade 1, 1401 København, Danmark

Hvilken rolle spiller det at være et godt menneske i dag? Og hvad vil det overhovedet sige at gøre det gode?

I 2019 sætter vi i Christians Kirke fokus på de syv kardinaldyder som aktuelle og tidssvarende forholdsmåder over syv onsdage fra 18.00-21.00.

Gennem syv salonerne diskuteres den enkelte dyd historisk og aktuelt. Aftenen indledes med et oplæg fra Pia Søltoft. Derefter får deltagerne en række spørgsmål, der skal diskuteres i grupper i kirkens loger, og der sluttes af med ost og vin og fælles samtale.

Temaet for aftenens salon er: Håb.

Hvad vil fremtiden bringe? Ingen ved det, og ingen har nogen sinde vidst det. Håbet forventer det gode, frygten forventer det værste. Hvordan forholder du dig til fremtiden?

Det koster 50 kr. (+gebyr) at deltage i salonen - billet købes forud via Billetto.dk