Rasmus Lyberth - Julekoncert (få billetter)

Dato Søndag d. 1. december 2019, Kl. 17:00 til kl. 18:30
Strandgade 1, 1401 København, Danmark

I december 2017 var det 20 år i træk, at Rasmus Lyberth spillede julekoncert i Christians Kirke. Det var endnu engang et tilløbsstykke og det er efterhånden blevet en skattet tradition, at Rasmus fylder Christians Kirke med sin uforlignelige røst.

Rasmus er altid omgivet af et hold af dygtige musikere. I år som sidste år, en flok instrumentalister med vidt forskellige baggrunde. Ayi Solomon (Ghana - percussion), Kristoffer Jul Reenberg (DK piano), Alain Apaloo (Togo - guitar). og Ulrik Skytte Andersen (DK - bas). Sammen formår de at tryllebinde publikum i en ganske enestående grad, så der er ikke noget at sige til, at koncerten hvert år er et tilløbsstykke.

Rasmus Lyberth har netop udsendt en ny CD og den har bl.a. netop fået 6 stjerner i Sermitsiaq og 6 stjerner i Arbejderen, samt mange flotte ord med på vejen af bl.a. Gaffa og andre. På CDen medvirker bl.a. Christina Dahl, saxofon, Jane Clark, violin og Mia Birch Ensager trombone - alle er gæstesolister ved koncerten.

Billetter via ticketmaster.dk ( billetter via Politiken Plus er udsolgt)
Arrangør: Musik & Sang

Dørene åbnes en time før koncertstart.
U-nummererede pladser.
Mad og drikkevarer er ikke tilladt i kirken.
Parkering kun for kørestolsbrugere - kontakt venligst kirkens personale forud for ankomst.

Anmeldelse fra sidste års koncert på: CPHculture.dk