Kammermusikforeningen af 1887: Doktorens aften

Dato Mandag d. 7. oktober 2019, kl. 19:30
Strandgade 1, 1401 København, Danmark

Under titlen 'Doktorens Aften' byder Kammermusikforeningen af 1887 inden for til et 'musikalsk familieforetagende' af bedste kvalitet.

Ved aftenens koncert folder musikerne Birgitte Øland (cello), Berit Johansen Tange (klaver), Asbjørn Nørgaard (bratsch) og Frederik Øland (violin) sig ud med Beethovens Forårssonate, Mozarts Klaverkvartet i g-mol samt Ove Bentzens Duo Concertante for violin og bratsch.

'Doktorens Aften' blev oprindeligt arrangeret af Henrik Olsen, tidligere formand for Kammermusikforeningen og medlem af DR's Symfoniorkester - og uddannet læge. Siden har sønnen, Frederik Øland, løftet arven - og optræder denne aften sammen med sin moster Birgitte Øland, som spiller i DR's Symfoniorkester.

Asbjørn Nørgaard og Frederik Øland udgør tilsammen to fjerdedele af Den Danske Strygerkvartet.

Traditionen tro byder kammermusikforeningen ved 'Doktorens Aften' på et lille glas portvin i pausen.

Entre:

Medlemskab af Kammermusikforeningen af 1887 koster 600 kr. om året og giver adgang til samtlige koncerter i sæson 2019-2020 (ni koncerter i alt). Se www.kammermusikforeningen.dk for mere information eller hent en folder i kirken.

Løssalgsbilletter: 125 kr.

Medbragt mad og drikkevarer må ikke nydes i kirken.
Parkering kun for kørestolsbrugere.