Peter Sommer - akustisk tour med Palle Hjort

Dato Søndag d. 10. november 2019, kl. 15:00
Strandgade 1, 1401 København, Danmark

Publikum kommer tæt på med sange om kærlighed, tro, svigt, muligheder og mennesker, når Peter Sommer i efteråret gæster Christians Kirke under sin akustiske tour 'Alene med Palle i verden'.

I kølvandet af sidste års anmelderroste album ’Elskede at Drømme, Drømmer om at Elske’ drager Peter Sommer ud på den musikalske landevej med en række danske koncerter i duo-format med Palle Hjorth på klaver. De besøger en lang række kirker og nogle enkelte spillesteder, hvor de nye sange og gamle klassikere kan opleves i de intime, men alligevel storslåede rammer, som også kendetegner Christians Kirke.

I starten af 2019 stod Peter Sommers navn på tre prestigefyldte Steppeulve-statuetter i starten af 2019, nemlig ’Årets album’, ’Årets tekstforfatter’ samt ’Årets komponist’ - det er med andre ord en artist i topform, der indtager scenen med sin vokal og guitar, akkompagneret af Palle Hjort på klaveret.

Billetter á 300 kr. købes via ticketmaster.dk

Dørene åbner en time før koncertstart.
Mad og drikkevarer er ikke tilladt i kirken.
Parkering kun for kørestolsbrugere.