Advarselsmeddelelse
Begivenheden har allerede fundet sted.

Anne Dorte Michelsen - julekoncert

27
NOV

Dato Onsdag d. 27. november 2019, kl. 20:00
Sted Strandgade 1, 1401 København K
Pris
Entré

Endnu engang bliver der mulighed for at møde Anne Dorte Michelsen og hendes fantastiske musikere på en af Danmarks smukkeste koncertscener: Christians Kirke i København, den 27. november 2019. Michelsen, der er en af landets kendteste sangere og sangskrivere, har igennem en årrække tænd et lys i vintermørket med sine julekoncerter.

Koncerterne rummer både hendes nænsomme og præcise fortolkninger af kendte og klassiske salmer og sange fra de to succesfyldte albums: 'Fred hviler over land og by’ og ’Så stille som sne’ men også en række af Anne Dortes egne sange, der passer ind på netop sådan en mørk vinteraften.  

Anne Dorte og hendes musikere er kendt for turde lade musikken og ordene folde sig ud på nye måder, hver aften, for altid at forsøge at ramme øjeblikket og skabe nærvær og intimitet. Der bliver spillet med en stor indforståethed, der evner at lade stilheden tale og sidenhen afløses af intenst samspil. Koncerten bindes sammen af åbenhjertige og humoristiske anekdoter og fortællinger om sangene og det liv, de udspringer af.  

Billetter á 285 kr. via ticketmaster.dk

Dørene åbner en time før koncertstart.
Arrangør: fmk.NU

Ophavsret: