Begivenheden har allerede fundet sted.

Pernille Rosendahl

Dato Lørdag d. 9. november 2019, kl. 20:00
Strandgade 1, 1401 København, Danmark

Pernille Rosendahl er en af de mest markante sangstemmer, vi har herhjemme. I efteråret 2019 kan man opleve hende live, når Pernille drager på en omfattende turné, hvor hun besøger nogle af landets smukkeste rum.

Efterårsturnéen bringer Pernille Rosendahl forbi en række af landets kirker og museer. I disse historiske bygningers intime og stemningsfulde rammer kan sangerinden opleves under ledsagelse af de garvede musikere Søren Vestergaard  og Mikkel Damgaard. Til disse intimkoncerter vil tid, rum og fordybelse stå i centrum. Det vil handle om at turde give sig hen. Musikken vil undervejs blive ledsaget af et smukt lysshow og under koncerterne vil Rosendahl åbne op for publikum og tale om ting som ligger hende på sinde.

Til efterårskoncerterne vil publikum kunne opleve såvel nyt som ældre materiale fra Pernille Rosendahl. Foruden sange fra soloudgivelserne vil hun optræde med materiale fra de musikalske konstellationer, hun tidligere har indgået i, og så vil man her også kunne opleve hende fortolke smukke salmer. Publikum kan forvente et smukt musikalsk potpourri af det bedste fra Rosendahls hånd.

Billetter á 270 kr.+ gebyr via billet.musik.dk
Arrangør: Copenhagen Music

Dørene åbner en time før koncertstart.
Mad og drikkevarer er ikke tilladt i kirken.
Parkering kun for kørestolsbrugere.