Begivenheden har allerede fundet sted.

Niklas Sivelöv: Klaver, Kina og Improvisation

Dato Fredag d. 27. september 2019, kl. 19:00
Strandgade 1, 1401 København, Danmark
Fri entré

Der inviteres til grænsebrydende oplevelse i mere end én forstand, når Christians Kirke denne aften åbner dørene for Niklas Sivelöv og et emsemble af kinesiske kunstnere.

Niklas Sivelöv, klaverprofessor ved Det Kgl. Danske Musikkonservatorium, har sammen med musikere ved Music Confucius Institute udgivet en CD med improvisationsmusik for klaver og traditionelle kinesiske instrumenter. Udgivelsen er produktet af et længerevarende tværkulturel samarbejde, hvor Niklas Sivelöv og de kinesiske musikere sammen har afprøvet, om improvisation i samspillet mellem kinesiske instrumenter og det vestlige klaver kan danne nye musikalske udtryk.

I løbet af projektet hentede de medvirkende musik og inspiration fra deres alsidige musikalske baggrunde – fra hele verden. Musikken blev bearbejdet og genfortolket gennem en fælles skabende proces.

Koncerten i Christians Kirke fejrer CD’ens udgivelse og byder på genfortolkninger af udvalgte værker fra CD’en samt nye værker.

Aftenens emsemble består - under ledelse af Niklas Sivelöv fra flyglet - af:

Qi Jie på pipa (4-strenget knipset strengeinstrument)
Xu Ziling på erhu (strygeinstrument)
og
Kehan Zhang på  violin.

Fri entré.

Koncert i samarbejde med Music Confucius Institute på Det Kgl. Danske Musikkonservatorium.