Advarselsmeddelelse
Begivenheden har allerede fundet sted.

Grieg i firdelt fortolkning

26
OKT

Dato Lørdag d. 26. oktober 2019, kl. 18:00
Sted Strandgade 1, 1401 København K

Velkommen inden for til en aften med musik af Edvard Grieg.

Musikken af den norske, romantiske komponist fortolkes denne aften af hele fire pianister - Miroslaw Herbowski, Judyta Herbowska, Ida Nystad og Magnus Wenzel.

Programmet består af nogle af Griegs bedste værker for soloklaver og musik for fire hænder. Der vil blive spillet lyriske stykker, klaversonaten i e-mol, balladen i g-mol samt norske danse.

Fri entré.

Kort om aftenens kunstnere:

Mirosław Herbowski er uddannet fra Musikakademiet i Krakow med udmærkelse. Bag sig har han vindertitlen ved flere internationale konkurrencer samt vidtfavnende turnékarriere. Tidligere Docent ved det Kgl. Danske Musikkonservatorium og nu professor på Musikakademiet i Krakow.

Ida Nystad (foto) er en erfaren og eftertragtet kammermusiker med en lang række solo- og kammerkoncerter i Europa samt USA og Canada bag sig. Prismodtager i den internationale klaverkonkurrence Music Without Limits i Lithaun. Har siden 2013 studeret hos Professor Miroslaw Herbowski på Musikakademiet i Krakow og afslutter sine kandidatstudier med eksamenskoncert i oktober 2019.

Magnus Wenzel Most dimitterede december 2016 som kandidat fra Musikakademiet i Krakow hos professor Miroslaw Herbowski med udmærkelse og den højeste karakter 5 efter den polske skala. Har siden afsluttet post-graduate studier på akademiet, igen hos professor Miroslaw Herbowski. En alsidig og eftertragtet er en alsidig og eftertragtet kammermusiker og har modtagere flere stipendier og legater.

Judyta Herbowska er uddannet hos L. Stefański, J. Hoffman og I. Sijałowa-Vogel fra Musikakademiet i Krakow og hos E. Koroliov på Hochschule für Musik i Hamburg. Prisvinder i klaverkonkurrencer i Gdansk, Warszawa og Hamborg. Hun har spillet koncerter over det meste af Europa særligt i Polen, Sverige, Tyskland og Finland. Judyta underviser på II. niveau på musikskolen W. Żeleński i Krakow.


Ophavsret: