Menighedsplejen: Det grønlandske køkken

Dato Torsdag d. 26. september 2019, Kl. 19:00 til kl. 21:00
Stanleys Gård, St. Søndervoldstræde 2, 1415 København, Danmark

Velkommen til en aften for både sanser og hoved.

Antropolog og grønlandsk kulturmedarbejder i varmestuen Fedtekælderen, Liza Tuperna Itzchaky, vil introducere os til det grønlandske køkken.

Vi kender alle det at være ude at rejse og savne madvarer, vi forbinder med hjem, for mad er ikke bare kulhydrater, proteiner og fedtsyrer. Mad handler også om følelser og er samtidig i dag forbundet med det enkelte menneskes ansvar for klodens overlevelse.

Aftenens foredragsholder vil gøre os klogere på 'kulturen bag maden' og sørger for smagsprøver undervejs.

Arrangementet er arrangeret af Menighedsplejen på Christianshavn.

Menighedsplejen på Christianshavn, det sociale samarbejde mellem Christians Kirke og Vor Frelsers Kirke, afholder arrangementer både på udvalgte tirsdage kl. 14-16 og torsdage kl. 19-21. Der medbringes 20 kr. til Menighedsplejens sociale arbejde.

Hvor intet andet er angivet, finder arrangementerne sted i Stanleys Gaard, St. Søndervoldstræde 2, 2. sal (der er elevator), og de er åbne for alle interesserede.