Menighedsplejen: Højskolesangbogens nordiske sangskat

Dato Tirsdag d. 19. november 2019, Kl. 14:00 til kl. 16:00
Stanleys Gård, St. Søndervoldstræde 2, 1415 København, Danmark

Kom og syng med på Christianshavn, når vi dykker ned i den nordiske sangskat.

Højskolesangbogen rummer en hel række nordiske sange, som man ikke så ofte får sunget sammen. Denne eftermiddag vil organist ved Vor Frelsers Kirke Lars Sømod og sopran Svafa þórhallsdóttir introducere os til Højskolesangbogens nordiske sangskat, så vi sammen kan se nye lag i Nordens fælles musikalske fortælling.

Sangeftermiddagen er arrangeret af Menighedsplejen på Christianshavn, det sociale samarbejde mellem Christians Kirke og Vor Frelsers Kirke, afholder arrangementer både på udvalgte tirsdage kl. 14-16 og torsdage kl. 19-21. Der medbringes 20 kr. til Menighedsplejens sociale arbejde.

Hvor intet andet er angivet, finder arrangementerne sted i Stanleys Gaard, St. Søndervoldstræde 2, 2. sal (der er elevator), og de er åbne for alle interesserede.