Marie Carmen Koppel - Julekoncert

Dato Torsdag d. 12. december 2019, kl. 20:00
Strandgade 1, 1401 København, Danmark

Traditionen tro synger Marie Carmen Koppel julen ind ved en række smukke og stemningsfulde kirkekoncerter

Igennem sin lange karriere har Marie Carmen Koppel opbygget et stort og trofast koncertpublikum med sin fantastiske stemme og var en af de første herhjemme til at starte den hyggelige tradition med at lave julekoncerter i guds eget hus. En tradition der endnu en gang bringer hende til Christians Kirke. Med et repertoire, der spænder fra de klassiske amerikanske carols som ’Silent Night’ og ’White Christmas’ over smukke gospelsange til danske julesange, sikrer Marie Carmen Koppel med garanti julestemningen.

Marie Carmen Koppel udgav for nogle år siden det skønne julealbum – ’A Merry Little Christmas’ - et album der emmer af jul og indeholder alle Maries yndlings julesange. Et album der for mange er blevet en sand juleklassiker, der roterer både hjemme og på de fleste radiostationer gennem december måned. Få kan som Marie Carmen Koppel få de små nakkehår til at rejse sig og taget til at lette og i år er ingen undtagelse, når hun fylder kirker landet over med en omfattende juleturné, der som altid byder på et nærvær og musikalsk intensitet der er på internationalt topniveau.

Billetter á 255 kr. købes via billetlugen.dk

Mad og drikkevarer er ikke tilladt i kirken.
Parkering kun for kørestolsbrugere.