Bachs Juleoratorium

Dato Fredag d. 6. december 2019, kl. 20:00
Strandgade 1, 1401 København, Danmark

Et af baroktidens største musikværker opføres i passende omgivelser i Christians Kirkes pragtfulde rum.

Solistholdet er alle unge, fremstormende sangere, hovedsagelig fra Operaakademiet, mens korpartiet synges af et af landets mest rutinerede kor, Koncertforeningens Kor, der gennem mere end 50 år har stået for stort anlagte oratoriekoncerter i hovedstaden, herunder en årlig koncert i Tivolis Koncertsal.

Orkesteret er semiprofessionelt med violinisten Tine Rudloff fra DR Symfoniorkestret som koncertmester og et instrumentalhold, som bl.a. består af nogle af Danmarks p.t. bedste professionelle oboister.

Opførelsen dirigeres af Steen Lindholm, der har et halvt hundrede års erfaring bl.a. som dirigent for værker for kor og orkester og tidligere er blevet betegnet som dansk kormusiks ”grand old man”.

Som det er tradition ved julekoncerter, opføres de tre første dele af Juleoratoriet.

Medvirkende:

Sofie Lund-Tonnesen, sopran
Sophie Haagen, alt
Jonathan Koppel, tenor
Martin Vilbrand, bas
Koncertforeningens Kor og Kammerorkester
Dirigent Steen Lindholm

Billetter á 220 kr. sælges via ticketmaster.dk (+gebyr), i døren (mobile pay eller kontant) eller via Politikens Plus.

Mad og drikkevarer er ikke tilladt i kirken.
Parkering kun for kørestolsbrugere.