Begivenheden har allerede fundet sted.

Studentersangerne i Jubilæumskoncert

Dato Lørdag d. 30. november 2019, kl. 15:00
Strandgade 1, 1401 København, Danmark

Studenter-Sangforeningen fik i 1869 af Københavns Universitet overdraget at synge ved Universitetets officielle begivenheder. Koret har i nu 150 år sunget til årsfest, til immatrikulation, ved  dimissioner og ved utallige andre lejligheder - og inviterer til fejring af deres 150-års-jubilæumskoncert i Christians Kirke.

Program:

John Høybye: Flyv, du min ånd (kantate) Søren Birch: Fuldmånetid; Årets børn (2 satser for mandskor) Per Drud Nielsen: Den vide verdens evighed; Skovbal (2 satse for mandskor)

Derudover byder programmet på sange med studentertema korets lange repertoirekatalog samt værker af Carl Nielsen, JP.E. Hartmann, Edvard Grieg, Jørgen Bentzon m.fl.

Billetter á 100 kr. i døren eller via billetto.dk (nb: mulighed for rabat ved køb via billetto: indtast jubi150ku i kodefeltet.

Mad og drikkevarer er ikke tilladt i kirken.
Parkering kun for kørestolsbrugere.