Begivenheden har allerede fundet sted.

Kammermusikforeningen af 1887: Messiaen - Kvartet til tidens ende

Dato Mandag d. 4. november 2019, kl. 19:30
Sted Strandgade 1, 1401 København K

Et spektakulært værk med en spektakulær historie; en passende beskrivelse for værket ’Kvartet til Tidens Ende’, som mandag d. 4. november kan opleves i Christians Kirke. Værkets komponist, Olivier Messiaen, sad i 1941 som fange i den tyske krigsfangelejr Stalag VIIIA. Her mødte han tre andre musikere, og til kvartetten, som de dannede tilsammen, skrev han værket – Kvartet til Tidens Ende – som også blev uropført i fangelejren med ledelsens opbakning.

Mandag d. 4. november kl. 19.30 opføres værket af ”Messiaen Quartet Copenhagen”, der består af Malin William Olsson, violin, Carl-Oscar Østerlind, cello, Viktor Wennesz, klarinet, og Kristoffer Hylding, klaver. Forud for koncerten giver professor Christian Kock en indføring til kvartetten, hvis otte satser alle knytter sig til den bibelske tekst eller andre aspekter af den kristne tro – med eksempler fra værket, spillet af de fire musikere.

Koncerten arrangeres af Kammermusikforeningen af 1887 – billetter i døren á 125 kr. eller gennem medlemskab.

Mad og drikkevarer er ikke tilladt i kirken.
Parkering kun for kørestolsbrugere.