Jul med Operettekompagniet

Dato Lørdag d. 21. december 2019, kl. 14:00
Christians kirke, Strandgade 1, 1401 København, Danmark

Det er endelig blevet den tid på året og traditionen tro synges og spilles højtiden ind i form af en musikalsk pakkekalender, fyldt med magisk indhold, der åbnes låge for låge for de sædvanligvis mange fremmødte.

Julen er i den grad tonernes fejring og de intet mindre end 24 numre
vil alle klinge i kirkerummet med hvert sit budskab om fred mellem mennesker og taknemmelighed for dét, vi har.

De to stiftere af OperetteKompagniet, tenor Thomas Peter Koppel og pianist Carol Conrad, jonglerer med det kendte og det mindre kendte, altid i glansfulde harmonier, på adskillige sprog - og det hele kulminerer med de obligatoriske fællessange, som for alvor bringer varmen ind i en kold tid og gør december til hjerternes måned!

Én af Danmarks førende lyriske sopraner lige nu, Frederikke Kampmann, stemmer i med sin salige timbre og så har vi allieret os med det seneste skud på det koppelske stamtræ, Jonathan Koppel, hos hvilken de kirkelige opusser ligger aldeles mundret.

Billetter købes via operettekompagniet.dk