Koncert for trompet og orgel

Dato Tirsdag d. 28. januar 2020, kl. 19:30
Christians kirke, Strandgade 1, 1401 København, Danmark
Fri entré

Vel mødt til en aften i selskab med Hummel og Hakim, når trompetist Voctor Koch Jensen og organist Aeji Choi giver koncert i Christians Kirke.

Program:
Hummel: Trompetkoncert i Es- dur

Hakim: Sonate for trompet og orgel (1994)

Fri entré.

Om kunstnerne:

Victor Koch Jensen begyndte sin musikalske opvækst i Tivoli-Garden, hvorefter han søgte videre på MGK – Musikalsk Grund Kursus – og blev allerede i 2011 optaget på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium. I årene 2013/14 studerede han hos den verdensberømte trompetsolist Reinhold Friedrich ved Hochschule für Musik, Karlsruhe. I august 2019 startede han igen sine studier ved DKDM´s Solistklasse.

Victor har fået tildelt talentpriser fra Léonie Sonning Fonden & Jacob Gades Legat inden for det seneste år. Igennem årene har han spillet med adskillige top-orkestre i både ind - og udland, bla. Budapest Festival Orchestra, BBC Symphony Orchestra, Det Kongelige Kapel samt DR SymfoniOrkestret. Til daglig er Victor Solotrompetist i Odense Symfoniorkester.

Aeji Choi er født og opvokset i Korea. Hun tog sin første del af organistuddannelse ved Catholic University of Taegu i Korea 1991-1995. Videregående studier i kunstnerisk orgelspil ved Musikhochschule Freiburg hos prof. Zsigmond Szathmary og ved Universität Mainz hos prof. Gerhard Gnann i Tyskland 1996-2004. Konzertexamen 2004.

Dansk kirkemusikstudium 2004-2008 på DKDM. Ansat ved Sct. Thomas kirke på Frederiksberg.