Stjernekoncert med Torleif Thedéen (cello) og Marianna Shirinyan (klaver)

MAR

Dato Mandag d. 2. marts 2020, kl. 19:30
Christians kirke, Strandgade 1, 1401 København, Danmark

Torleif Thedéen har indtaget det meste af verden som solist. Som en dedikeret kammermusiker har han desuden optrådt på store scener som Wigmore Hall, Carnegie Hall og Concertgebouw. Han arbejder sammen med Janine Jansen og Maxim Rysanov og er en velrespekteret underviser. Han har desuden været professor på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium i København og arbejder nu som professor på Edsberg Akademiet i Stockholm.

Armensk-fødte Marianna Shirinyan er en af de mest kreative og efterspurgte pianister i Europa i dag. Hendes vibrerende og virtuose musikalitet har gjort hende til en eftertragtet kunstner, både som kammermusiker og solopianist. Hun har bl.a. modtaget den prestigefyldte P2 musikpris for hendes bidrag til den danske musikscene, og hun er en hyppig gæst ved en række internationale musikfestivaler, herunder Schleswig-Holstein Musik Festival, Schwetzinger Festspiele, MDR Summer Music Festival og Festspillene in Bergen. Shirinyan er professor i klaver ved the Norwegian Academy of Music i Oslo.

Program:

Ludwig van Beethoven: Cello Sonata No. 2 in G minor, Op. 5, No. 2

Dmitry Shostakovich: Cello Sonata in D minor, Op. 40

Intermission

Anton Webern: Two Romantic Pieces for Cello and Piano

Richard Strauss: Cello Sonata in F Major Op. 6

Entré: Billetter á 125 kr. kan købes i døren eller gennem medlemskab af Kammermusikforeningen.

Dørene åbner en time før koncertstart.
Mad og drikke må ikke nydes i kirken.
Parkering kun for kørestolsbrugere.