Isam B: A capella koncert

Dato Søndag d. 2. februar 2020, kl. 15:00
Christians kirke, Strandgade 1, 1401 København, Danmark

Med et stort bagkatalog og en fantastisk stemme, der rammer og rør publikum, er Isam B klar med sine to første koncerter i kirker i starten af 2020. Akkompagneret af gospelkoret LightHouse på 18 mennesker bliver ord, stemme og sjæl centrum for koncerterne.

Isam B er både kendt for sin solokarriere med sange som ’Deep in the Shadows’ og den smukke fortolkning af ’I Danmark er jeg Født’ – men også som tidligere forsanger i det folkekære band Outlandish, som bl.a. lavede hittet ’Aicha’, ’Look Into My Eyes’, ’Guantanamo’ og mange flere.

Sammen med koret vil den tidligere Outlandish frontmand spille de største sange fra sin lange karriere tilsat nyt materiale fra sit seneste album ’Lost For Words’. Musikken er sjælfuld, går dybt ind og spidder livets essens, hvilket passer utrolig godt til kirkens rammer og rum. Isam B skaber altid sange med store værdier ved at kigge indad og appellere til lytteren gennem hjertet. Det handler om at vække vores bevidsthed, være åben for forandringer og få det bedste ud af livet.

Billetter á 300 kr. købes via ticketmaster.dk

Dørene åbner en time før koncertstart.
Mad og drikkevarer må ikke medbringes i kirken.
Parkering kun for kørestolsbrugere.