Begivenheden har allerede fundet sted.

Prison Poems - med Mogens Dahl Kammerkor og Karen-Lise Mynster

Dato Lørdag d. 1. februar 2020, kl. 20:00
Sted Strandgade 1, 1401 København K

Lørdag den 1. februar står i frihedens, lysets og håbets tegn. Under temaet INDRE & YDRE FRIHED tager vi på en dramatisk rejse ind i det menneskelige sind, når det presses til det yderste på baggrund af tro og overbevisning. Med udgangspunkt i poesiens verden byder aftenen på et koncertprogram, hvor ord og musik fletter sig sammen til udsagn om længsel, ensomhed, eksistentiel vækkelse og fremtidshåb.

Aftenen indledes af Sven-David Sandströms solo for horn LAMENTO IN LONTANO og efterfølges af Per Gunnar Peterssons mørke og sjælfulde suite AFTONLAND. Teksterne til suiten er fire digte af den svenske Nobelpristager Pär Lagerkvists digtsamling af samme navn. Lagerkvists eksistentielle digte og Peterssons komposition opføres af Mogens Dahl Kammerkor.

I samarbejde med Mogens Dahl Kammerkor og Copenhagen Light Festival fortsætter aftenen med en dansk førsteopførelse af Lasse Thoresens stykke PRISON POEMS. Kompositionen er skrevet over den iranske digter Mahvash Sabets digtsamling af samme navn.

Det er stærke digte, som reflekterer over desperation, håb og ensomhed og som samtidig afspejler, hvordan et menneske trods modgang kan vokse sig stærk i både tro og ånd – og netop dette spændingsfelt har inspireret Lasse Thoresen til sin musikalske udgave PRISON POEMS. Skuespiller Karen-Lise Mynster reciterer på aftenen Sabets digte i en dansk oversættelse.

Koncerten i Christians Kirke finder sted fra kl. 20.00-21.00

ARRANGØR: NJORD BIENNALE - læs mere om arrangementet på deres hjemmeside, njordbiennale.com
NJORDBIENNALE.COM

ENTRÉ FOR HELE AFTENEN: 185 kr.
PENSIONISTER, STUDERENDE & LEDIGE: 95 kr.

BILLET til hele aftenen købes via billetto.dk

Mad og drikkevarer må ikke medbringes i kirken.
Parkering kun for kørestolsbrugere.