Jazz: Bobo Moreno Song Passions

Dato Torsdag d. 20. februar 2020, kl. 19:00
Christians kirke, Strandgade 1, 1401 København, Danmark

Sanger Bobo Moreno og basunist/arrangør Steen Hansen har samlet en stærk besætning med en helt unik klang. Sammen giver de nye bud på nogle af de sange fra jazz og pop der hører til i kategorien “Uopslidelig” – numre af Thad Jones, Burt Bacharach, Ray Charles, Stevie Wonder, Rod Stewart og Lennon/McCartney.

Siden slutningen af 1980’erne, har Bobo Moreno sunget sig længere og længere ind i hjerterne på musikelskere i hele landet. Moreno er nemlig først og fremmest kendt som sanger med stort S, og det som en af Danmarks bedste. Gennem årene har han arbejdet med de største navne herhjemme, fra Sanne og D:A:D, til Radioens Big Band og Birthe Kjær. Også mange TV-optrædener er det blevet til, med medvirken i en bred vifte af musik- og underholdningsshows.

Bobo Moreno Song Passions er:

Bobo Moreno - vokal, Dorthe Zielke - trompet, Steen Hansen - trombone, Søren Bebe - piano, Kasper Tagel - bas, Lisbeth Diers - percussion

Bandet laver kun én Vinterjazz koncert og der er begrænsede pladser.

Billetter a 150 kr- købes via billetto.dk

Dørene åbner en time før koncertstart.
Mad og drikkevarer må ikke medbringes i kirken.
Parkering kun for kørestolsbrugere.