Begivenheden har allerede fundet sted.

AFLYST - Bjørn Eidsvåg

Dato Lørdag d. 4. april 2020, kl. 17:00
Christians kirke, Strandgade 1, 1401 København, Danmark
Kontakt arrangør (se billetudbyder) vedr. refusion

BJØRN EIDSVÅG*s Bjørn Eidsvågs tekster har både alvor og dybde og koncerterne er altid berigende og anderledes. Han er en af de mest populære kunstnere i sit hjemland - og det forstår man godt, når man har været til en koncert med den norske trubadur, der altid har nogle af Norges bedste musikere med sig.

Hans sange og musiks universelle indhold appellerer til danskernes appetit på gode melodier og store beretninger. Bjørn Eidsvåg bruger sine tekster og sin musik til at kommunikere med sit publikum om alle aspekter, af det at være et tænkende menneske: Tro, tvivl, kærlighed og anger og selv normalt tunge emner som døden bliver til stærke og livsbekræftende tekster i Eidsvågs univers og flyder afsted på melodier, der rent musikalsk, når bemærkelsesværdigt langt omkring: Viser, pop, soul, funk, stille bossanova og jazz.

Bjørn Eidsvåg er uddannet præst og har arbejdet inden for psykiatrien, noget som i høj grad har påvirket hans sange. Gennem hele sin karriere har Bjørn Eidsvåg stået på retten til at sige hvad man vil, uafhængigt af livssyns-båse.

Billetter á 305 kr. sælgves via ticketmaster.dk

Dørene åbnes kl. 16:00.

Mad og drikkevarer må ikke medbringes i kirken.
Parkering kun for kørestolsbrugere.
Kørestolspladser sælges via Ticketmaster på tlf nr. 70156565. Ledsager betaler fuld pris.