Begivenheden har allerede fundet sted.

SoulMission - A Gospel Experience

MAR

Dato Lørdag d. 7. marts 2020, kl. 19:30
Christians kirke, Strandgade 1, 1401 København, Danmark

De fire fantastiske soul- og gospelsangere - Linda Andrews, Marcel Gbekle, Jasmin Gabay og James Sampson - som mange kender  fra TV-programmer som  X-Factor, Dansk Melodi Grand Prix og Stjerne for en aften er gået sammen om at lave en helt særlig koncertoplevelse.

De fire sangere fortolker nogle af den nyere musikhistories største hits med stemmer fulde af passion, indlevelse og spiritualitet, så sangene får et twist af den soul og gospel, der passer så forrygende godt til kirkens rum - og ikke mindst til de fires stemmer.

Linda, Marcel, Jasmin og James har rødder i vidt forskellige baggrunde både hvad angår det personlige og det musikalske. Men her forenes de i fælles kærlighed til gospel og soul og den glødende kraft og inderlighed, man finder i denne genre, dels som sanger og lytter og dels som både solist og som del af et kor.

Sangene bliver et soulfyldt og spirituelt udvalg af kendte kunstnere som Bob Dylan, Beyoncé, Adele, Bruno Mars og Katy Perry. Og gospelklassikerne vil uden tvivl give dig lyst til at synge med.

Fire stærke solister - fire stærke stemmer - står nu sammen for første gang. Det kommer der uden tvivl en helt unik oplevelse ud af, og vi er helt sikre på at du vil forlade koncerten opløftet, glad og med et dejligt smil på læben.

Billetter á 250 kr. sælges via ticketmaster.dk

Mad og drikkevarer må ikke medbringes i kirken.
Parkering kun for kørestolsbrugere.