Trio con Brio - Kammermusikforeningen af 1887

Dato Mandag d. 7. september 2020, kl. 19:30
Sted Strandgade 1, 1401 København K

Velkommen til en aften i selskab med et af verdens mest anerkendte klavertrioer, Trio-con-Brio.

Trioen, der udgøres af søstrene Soo-Jin Hong (violin) og Soo-Kyung Hong (cello) samt sidstnævntes mand, pianist Jens Elvekjæer, har adskillige priser og mere end 20 års samspil bag sig. Trioen kan jævnligt opleves på nogle af verdens største scener som Carnegie Hall, Lincoln Center, Wigmore Hall og mange flere - og gæster denne aften en mere intim scene i Christians Kirke med deres store musik.

Program:

Beethoven Klavertrio op 1 nr. 2

Martin Klavertrio over irske folkemelodier

----------------------

Mendelssohn Klavertrio op. 66

Koncerten er arrangeret af Kammermusikforeningen af 1887 og er åbningskoncert for foreningens sæson 2020-21. Dørene åbnes ca. 18.45.

Løssalgsbilletter á 150 kr. - adgang til Kammermusikforeningens koncerter kan også fås gennem medlemskab:

Løssalgsbilletter á150 kr. Abonnement til alle koncerter koster 675 kr. - se mere om abonnement på siden Musikken i Christians Kirke eller kontakt foreningen på post@kammermusikforeningen.dk

Foto: Nikolaj Lund