Den Store Fortælling: Releasekoncert for trompet og orgel

© Amanda Arancibia

Dato Tirsdag d. 25. august 2020, kl. 19:30
Sted Strandgade 1, 1401 København K
Fri entré, men tilmelding påkrævet

Christians Kirkes menighedsråd har den glæde at invitere til både fernisering og CD-release i kirken og kirkehaven.

Aftenen begynder i kirkehaven med indvielsen af Dorthe Steenbuch Krabbes to skulpturer: ALEPPO og KOBANE, som Christians Kirke har fået lov at låne til kirkehaven. Efter afsløring af skulpturerne fortsætter aftenens program i kirken.

I kirken spilles koncertprogrammet "Den Store Fortælling” for at fejre den nye cd-udgivelse, der har samme navn. Arne Haugen Sørensens mægtige maleri "Den Store Fortælling” danner baggrund for cd’ens titel og vises på storskærm, mens Dorthe Zielke og Søren Johannsen spiller musikken fra den nye cd. Henriette Wiberg Danielsen har genfortalt bibelhistorierne, der vises sammen med maleriet.

Det bliver muligt at købe cd og fem-fløjet farvetryk samt signeret plakat.

Dorthe Steenbuch Krabbe og Arne Haugen Sørensen vil være til stede denne aften.

Der er fri entré, men på grund af Corona og for at få et fingerpeg om antal deltagere, bedes du tilmelde dig/jer påchristians.sogn@km.dk

Parkering ved kirken kun muligt for kørestolsbrugere.