Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Advarselsmeddelelse
Begivenheden har allerede fundet sted.

Final recital ved oboist Veronica Isabelle Stubberud

Dato
Tirsdag d. 14. juli 2020, kl. 15:00
Sted
Strandgade 1, 1401 København K
Pris
Fri entré

Oboisten Veronica Isabelle Stubberud skulle have spillet sin afsluttende eksamenskoncert eller final recital på uddannelsen Artist Diploma ved The Royal College of Music i London i juni, men grundet coronasituationen holdes koncerten i stedet herhjemme i Danmark. Koncerten optages på video og varer ca. en time.

Programmet består af nogle af obo-repertoirets største perler:

Poulencs Sonate for obo og klaver og det ungarsk-inspirerte værk Duo Concertante af Antal Dorati. Publikum vil høre Silvestrinis lille solostykke Hommage á Prokofiev og CPE Bachs smukke Triosonate i d-mol for obo, fløjte og klaver, med fløjtenist Valdemar Ulrikkeholm og den prisvindende pianist Galya Kolarova ved klaveret.

Veronica er opvokset i Drammen, Norge, og er netop kommet tilbage til København efter næsten et år i London. Her har hun studeret hos solo-oboist i London Symphony Orhcestra Juliana Koch (tidl. solo-oboist i Det Kongelige Kapel), Olivier Stankiewicz, Fabien Thouand og Jacques Tys. Hun har tidligere studeret på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium i København  hos professor Max Artved og Joakim Dam Thomsen og hos Oliver Nordahl på Det Jyske Musikkonservatorium ved siden af private studier hos solo-oboist i Concertgebouw Orchestra i Amsterdam, Alexei Ogrintchouk.

Veronica spiller jævnligt med flere af de danske landsdelsorkestre og ensembler og har deltaget på masterclass med flere af vor tids vigtigste oboister, blandt andre Francois Leleux, David Walter, Christoph Hartmann, Nick Deutsch, Johannes Grosso, Ivan Podyomov og Emmanuel Abbühl.

Fri entré.

Bemærk:

Mad og drikkevarer må ikke medbringes i kirken.
Parkering kun for kørestolsbrugere.

Foto: Veronica Isabelle Stubberud

Ophavsret: