Begivenheden har allerede fundet sted.

Udflugt i Menighedsplejen: Heerings Gaard

Tirsdag d. 22. september 2020, Kl. 14:00 til kl. 16:00
Store Søndervoldstræde 2, 1419 København K

Lars Hermann viser os rundt i Heerings Gård, der oprindelig var hjemsted for et par globale købmænd, Hans Peter Kofoed og senere købmanden og likørproducenten Peter Heering.

I det daglige sagde man på stedet, at man havde udsigt til verdenshavet fra terrassen. Man kunne sejle lige til døren og losse og læsse varerne. Der er fortsat en anløbsplads til dette formål foran bygningen, men man er begrænset af den ringe dybde i kanalen i dag.

Heerings Gård vil i september have udstillingen "Vokser der penge på træer”.

Vi mødes ved Heerings Gård, Overgaden neden Vandet 11, kl. lidt i 14. Der er begrænset antal pladser, og vi deles evt. i to hold.

Deltagelse koster 30 kr., som går til Menighedsplejens arbejde. Der kan betales med kontanter eller MobilePay. Menighedsplejen er et samarbejde mellem Christians Kirke og Vor Frelsers Kirke.