Caroline Henderson: Julekoncert - UDSOLGT

Søndag d. 13. december 2020, kl. 15:00
Strandgade 1, 1401 København K
Entre

For tusindvis af danskere er det blevet en tilbagevendende tradition at opleve Caroline Hendersons julekoncerter i kirker. I november og december 2020 holder Henderson traditionen i hævd og besøger over 20 forskellige kirker i hele landet i selskab med sine musikalske følgesvende, pianisten Nikolaj Hess og multi-instrumentalisten Gustaf Ljunggren - og traditionen tro gæster de også Christians Kirke, hvor traditionen med Carlone Hendersons julekoncerter begyndte i 2010.

Det er den særlige stemning af nærhed og vedkommenhed, der gør julekoncerterne til noget helt specielt for Caroline Henderson. Hendes varme vokal omfavner publikum og danner rammen om de populære julekoncerter, hvor både gamle klassikere og velkendte julesange er på repertoiret.

Billetter  købes via  ticketmaster.dk

Mad og drikkevarer er ikke tilladt i kirken.
Parkering ved kirken er ikke muligt.