Søren Huss

Torsdag d. 5. november 2020, kl. 17:00
Strandgade 1, 1401 København K

Den danske sangskriver har tidligere spillet udsolgte koncerter i kirker landet over - og gæster endnu en gang Christians Kirke, når han til efteråret igen til efteråret vækker sine smukke sange til live med akustisk turné rundt i Danmarks unikke kirkerum.

Der er lagt i ovnen til noget ganske særligt, når Søren Huss' både sårbare og kraftfulde fortællinger bliver fremført i de intime rammer med højt til loftet. De hudløst ærlige tekster om livet, døden og alt derimellem har tidligere vist sig som det perfekte match til roen i de danske kirkerum, hvor også akustikken bidrager til en særegen, musikalsk oplevelse.

Søren Huss har siden begyndelsen af sin solokarriere i 2010 udgivet i alt fire anmelderroste album, hvor han på fornemmeste vis sætter det danske sprog i spil i formidlingen af de ting, vi ofte har sværest ved at sætte ord på. Kombineret med en eminent musikalsk sans for ind-til-benet, viseinspirerede kompositioner har det gjort ham til en af landets mest elskede sangskrivere.

Billetter via billet.musik.dk

Dørene åbner en time før koncertstart.
Mad og drikkevarer må ikke medbringes i kirken.
Parkering ved kirken er ikke muligt.