Salon over Kjerlighedens Gjerninger ved Pia Søltoft

Søndag d. 3. januar 2021, kl. 11:15
Christians Kirke, Strandgade 1, 1401 København K
30 kr. - tilmelding nødvendig

Kierkegaard skrev Kjerlighedens Gjerninger i 1847. Bogen består af 18 taler, der hver især fremhæver væsentlige aspekter ved kærligheden på en provokerende og fornyende måde – selv den dag i dag.

I fællesskab udbyder Christians og Esajas kirker en salonrække over samtlige 18 taler. De første saloner famdt sted i 2020 og fortsætter med seks saloner i 2021. Pia Søltoft, der er sognepræst ved begge kirker, leder salonerne og står for det indledende oplæg.

Salonerne finder sted i forlængelse af dagens højmesse, hvor Pia Søltoft vil slå temaet for dagens salon an; alle er meget velkomne, men du behøver ikke at have deltaget i højmessen for at tage del i salonen.

Årets første saloner finder sted i Christians Kirke efter følgende plan:
10.00- ca. 11.00   Gudstjeneste og kirkekaffe
Ca. 11.15  - 13.00   Salon med ca. 30 minutters oplæg, gruppesamtale i logerne på baggrund af fastlagte spørgsmål og fælles opsamling til slut. Undervejs serveres en sandwich og vand.

Søndag den 3. januar 2021:
Oplæg:  Hvad vil det sige at elske uforbeholdent? (7. tale, første følge  ’Vor Pligt at elske de mennesker, vi see’). Teksten for dagens salon kan downloades her.
Pris 30 kr. - tilmelding via billetto.dk senest 30/12 2020 kl. 12.00