Salon over Kjerlighedens Gjerninger ved Pia Søltoft

Christians Kirke, Strandgade 1, 1401 København K
30 kr. - tilmelding nødvendig

Saloner 2021: Kierkegaards Kjerlighedens Gjerninger

Kierkegaard skrev Kjerlighedens Gjerninger i 1847. Bogen består af 18 taler, der hver især fremhæver væsentlige aspekter ved kærligheden på en provokerende og fornyende måde – selv den dag i dag.

I fællesskab udbyder Christians og Esajas kirker en salonrække over samtlige 18 taler. De første saloner famdt sted i 2020 og fortsætter med seks saloner i 2021. Pia Søltoft, der er sognepræst ved begge kirker, leder salonerne og står for det indledende oplæg.

Salonerne finder sted i forlængelse af dagens højmesse, hvor Pia Søltoft vil slå temaet for dagens salon an; alle er meget velkomne, men du behøver ikke at have deltaget i højmessen for at tage del i salonen.

Årets første saloner finder sted i Christians Kirke efter følgende plan:
10.00- ca. 11.00   Gudstjeneste og kirkekaffe
Ca. 11.15  - 13.00   Salon med ca. 30 minutters oplæg, gruppesamtale i logerne på baggrund af fastlagte spørgsmål og fælles opsamling til slut. Undervejs serveres en sandwich og vand.

Søndag d. 21. februar 2021:
Oplæg: Hvordan opbygger kærligheden? (1. tale, anden følge: ’Kjerlighed opbygger’). Teksten for dagens salon kan downloades her.
Pris: 30 kr. Tilmelding senest onsdag d. 17/1 kl. 12 via billetto.dk