Sangeftermiddag i Menighedsplejen

Tirsdag d. 9. november 2021, kl. 14:00
Stanleys Gaard, St. Søndervoldstræde 2, 1419 København K, Store Søndervoldstræde 2, 1419 København K
Entre

I de tunge år under Anden Verdenskrig blomstrede et særligt fællesskab: fællessangen.

I forlængelse af efterårets arrangementer og foredrag om Anden Verdenskrig inviterer Menighedsplejen på Christianshavn til sangeftermiddag, hvor vi synger nogle af krigstidens mest populære sange.

Eftermiddagen ledes af Lars Sømod, organist i Vor Frelsers Kirke, mens Brian Grønbæk Jensen, som blandt meget andet er bassanger i Vor Frelsers Kirkes Kantori, synger for.

Der vil som altid være en pause undervejs med let servering af kaffe og brød. Det koster 30 kr. at deltage - pengene går til Menighedsplejens sociale arbejde.

Sted: Stanleys Gaard, St. Søndervoldstræde 2, 1. sal

Om Menighedsplejen:

Menighedsplejen på Christianshavn er et samarbejde mellem Christians Kirke og Vor Frelsers Kirke. Hvert år arrangerer Menighedsplejen en række arrangementer, herunder foredrag 1-2 årlige udflugter. Derudover varetager Menighedsplejen kirkernes sociale arbejde med økonomisk støtte til særligt trængte.