Begivenheden har allerede fundet sted.

Højskolemaraton

Tirsdag d. 6. december 2022, Kl. 17:30 til kl. 19:30
Christians Kirke
Lars Grand og Tine Ott
Fri entre

Tag med Tom Kristensen på besøg i 1920ernes københavnske baggårde og syng med videre op til de jazzede 30ere med Sangen om Larsen. Mærk bølgerytmen i En Sømand har sin Enegang og historiens vingesus i sange som Aakjærs Du bærer din Fortid.

Harmonikaspiller og sanger Lars Grand vil sammen med sangerinde Tine Ott sørge for kyndig musikalsk ledelse, når der bliver lukket op den danske højskolesangskat i Christians Kirke tirsdag d. 6. december kl. 17.30-19.30.

I løbet af aftenen vil der være en kort pause med servering af en sandwich og vand. Deltagelse er gratis og kræver ikke forudgående tilmelding. Kirken har eksemplarer af Højskolesangbogen til rådighed.

Flerårigt kirkemaraton

Sangaftenen er en del af ’Højskolesangbogen A-Å’, et samarbejde mellem kirkerne i Amagerbro Provsti. Siden september 2021 har sangen lydt på skift i 13 kirker på Christianshavn, Amager, Islands Brygge og i Ørestad.

Ved hver etape synges 14 sange fra Højskolesangbogens 19. udgave – syv forfra og syv bagfra. Når turen i december kommer til Christians Kirke for anden gang, skal de glade sangmaratonister tage livtag med nummer 92-98 og 504-510.

Lars Grand og Line Ott vil sørge for, at sangen glider let og lystigt – måske så lystigt, at man synger sig varm på en ny favorit blandt de mindre kendte højskolesange.