Jubilæumskoncert: Händel-Trioen

Søndag d. 26. september 2021, kl. 15:00
Christians Kirke, Strandgade 1, 1401 København K
Fri entre

Händel-trioen har eksisteret siden 1981 og har givet koncerter overalt i Danmark samt i Sverige og spænder over et repertoire fra barok til nutid. Flere nyere komponister har skrevet værker til trioen, f.eks. Gudrun Lund, Peter Fievé og Hanne Ørvad, ligesom trioens egen organist, Hans Ole Thers, i samarbejde med præsten Carina Wøhlk, har komponeret to salmesamlinger til kirkeåret, som trioen ofte har en eller to salmer af på programmet.

Trioen består af sopranen Susse Lillesøe, der har været ansat i Radiokammerkoret og Det Kgl. Operakor, organisten Hans Ole Thers, mangeårig organist og kantor ved Helligaandskirken i Kbh. samt violinist i Det Kgl. Kapel, Grit Dirckinck-Holmfeld Westi, der efter 25års jubilæet afløste violinisten Kaj Gylling Nielsen fra Danmarks Radios Radiosymfoniorkester.

Ved koncerten søndag d. 26. september kl. 15 opføres highlights fra trioens repertoire af bl.a. Händel. Bach, Telemann, R. Strauss, Thers m.fl., og der er gratis adgang.