KirkeYoga i Christians Kirke

Onsdag d. 27. oktober 2021, Kl. 16:00 til kl. 17:15
Christians Kirke, Strandgade 1, 1401 København K
Månedsbillet eller drop-in betaling

Vi lader kirkerummets og yogaens ro mødes og skaber på den måde et nyt rum for hver vores oplevelse. Hver yogasession følges af en kort bøn, et salmevers eller lignende.

Alle er velkomne uanset niveau, og kirken stiller måtter til rådighed - du er naturligvis velkommen til at have egen måtte med.

Der er et begrænset antal pladser - og mulighed for at tilmelde sig samtlige måneds hold på én gang (via Christians Kirkes hjemmeside) eller ved drop-in på dagen. Her fordeles pladserne efter først-til-mølle, og betalingen sker via Mobile Pay.

Pris, månedsbillet: 140 kr. (typisk 4 gange)
Pris, drop-in: 35 kr. per gang.

Læs mere om KirkeYoga i Christians Kirke på hjemmesiden www.christianskirke.dk under 'Det sker i kirken'.