Begivenheden har allerede fundet sted.

Flugten fra Christianshavn - foredrag i Menighedsplejen

Torsdag d. 25. november 2021, Kl. 19:00 til kl. 21:00
Stanleys Gaard, St. Søndervoldstræde 2, 1419 København K, Store Søndervoldstræde 2, 1419 København K
Entre

Som 5-årig christianshavnerdreng flygtede Kurt Franch i november 1943 over Øresund til Sverige sammen med sin familie. Denne aften gæster han menighedsplejen med sin personlige beretning om flugten, den følgende tid som flygtning og om hjemkomsten tilbage til Christianshavn og Prinsessegades skole.

Der bliver også tid til at fortælle mere bredt om Christianshavns vilkår under besættelsesårene.

Menighedsplejen på Christianshavn er et samarbejde mellem Vor Frelsers Kirke og Christians Kirke. Menighedsplejens arrangementer finder sted i Stanley's Gaard, St. Søndervoldstræde 2, 1. sal. Deltagelse koster 30 kr. (betales kontant eller via mobile pay ved fremmøde), som går til Menighedsplejens sociale arbejde.