Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Konfirmation i Christians Kirke

Konfirmander på tur


Når du bliver konfirmeret, går du ind ad en dør, som andre allerede har åbnet for dig - konfirmationen er nemlig en bekræftelse af din kristne dåb og dit eget ja til at være en del af det levende fællesskab, som folkekirken tilbyder.

Når det er muligt, foregår undervisningen på ét stort hold, og holdet består oftest af elever fra forskellige skoler i København, også privatskoler. I starten kan det måske virke overvældende for nogen, men vi gør meget ud af, at kirken skal være et trygt rum at gå ind i for alle – og et rum, hvor I kan lære jer selv og jeres kammerater at kende på en ny måde.

Konfirmation 2024

Konfirmation i Christians Kirke, Christianshavn, finder i 2024 sted på
Kristi Himmelfartsdag, den 9. maj kl. 10.

 

Her kan du tilmelde dit barn til konfirmation i Christians Kirke,
Kristi Himmelfartsdag, torsdag d. 9. maj 2024 kl. 10.

Undervisningen varetages af Christians Kirkes kommende sognepræst.
Mere information følger senest medio 2023.

Via linket neden for bliver du bedt om at logge ind med MitId/NemId. Vær opmærksom på:

  • At konfirmationssognet automatisk sættes til det sogn, du bor i. Bor du ikke i Christians sogn, skal du derfor selv ændre svaret hertil.
  • At tilmeldingen først er gyldigt, når begge forældremyndighedsindehavere har underskrevet. Der sendes automatisk en besked via digital post om, at der foreligger en sag til underskrift. Underskriften skal gives senest 14 dage efter, at tilmeldingen er igangsat.

Tilmelding til konfirmation

 

 

 

Hvis du ikke er døbt

Hvis du gerne vil konfirmeres, selv om du ikke er blevet døbt – eller hvis du er oprigtigt nysgerrig på begge dele – er du stadig velkommen til konfirmationsforberedelsen. Konfirmander, der først skal døbes, vil typisk blive det en måneds tid før konfirmationen.