Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Privatlivspolitik og Cookies


Christians Sogn behandler persondata i overensstemmelse med Databeskyttelsesforordningen, som kræver, at personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Læs mere om opbevaring af data nederst på siden.
 
INDSAMLING OG BRUG AF PERSONOPLYSNINGER
Personoplysninger er alle slags data, der kan bruges til at identificere personer, herunder men ikke begrænset til navn, alder, køn og kontaktoplysninger Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer.

Indsamling af personoplysninger i Christians Sogn sker kun efter personligt samtykke, som afgives for eksempel i forbindelse med kirkelige handlinger som dåb og vielse eller ved tilmelding til sognets aktiviteter, nyhedsbreve og lignende.

Oplysningerne bruges ikke til andre formål, med mindre der er givet samtykke til det.

Ved tilmelding til en kirkelig handling giver du samtykke til, at dine personoplysninger bliver behandlet af de dataansvarlige, og at oplysningerne kan videregives til præsterne i det sogn, hvor du ønsker den kirkelige handling.
 

AFTALER MED DATABEHANDLERE
Christians Sogn har databehandleraftaler med ChurchDesk, som professionelt og i henhold til Databeskyttelsesforordningen behandler og opbevarer personlige oplysninger på Christians Sogns vegne.

COOKIES
Vi bruger cookies på hjemmesiden. Cookies er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering

Hvis du sletter eller blokerer cookies, vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere, at websitet ikke fungerer optimalt, samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

 

SIKKERHEDSFORANSTALTNINGER
Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

CRM-systemet (ChurchDesk) tilgås ved personlig adgangskode, der kun kendes af dataansvarlige.
 

ADGANG TIL OPLYSNINGER, INDSIGT OG KLAGER
Christians Sogn er ansvarlig for behandlingen af persondata. Du kan altid ændre i dine oplysninger eller serviceydelser eller framelde dig nyhedsbreve.

Du kan få oplyst, hvilke oplysninger vi har registreret om dig og hvilke personoplysninger, vi behandler om dig.

Hvis du ønsker at modtage en kopi af disse oplysninger, bedes du kontakte os på christians.sogn@km.dk

Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Såfremt du ønsker alle data slettet, bedes du kontakte os på: christians.sogn@km.dk

Bemærk! Når først alle data er slettet, kan disse ikke genskabes. Data, der kræves opbevaret ift. gældende lovgivning, kan ikke slettes på anmodning.

Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.
 
FORBEHOLD FOR ÆNDRINGER
Vi forbeholder os ret til at opdatere og ændre ovenstående retningslinjer for behandling af personoplysninger.

 

Ophavsret: